Fate/Stay Night (Anime, 2006)

Bu anime uyarlamasında, Fuyuki Şehrindeki bir bölgeyi alevler içinde yutan bir olaydan tek kurtulan Shirou Emiya yer alıyor. On yıl sonra, Shirou gün boyu okul çalışmaları ve bazı garip işlerle meşgul olur. Bu arada, merhum üvey babası Kiritsugu tarafından öğretilen temel büyüleri de gizlice uygular. Sıradan doğasına rağmen, Shirou evlat edinen babasının kuralına göre yaşamayı arzular: bir adalet kahramanı olmak. Ne yazık ki, bir dizi olay Shirou'yu Kutsal Kase Savaşı'na sürükleyecektir.


2006 uyarlaması olan hayranlar, Fate/stay night'ı yalnızca franchise'a temel bir giriş olarak ele almalıdır. Ayrıca, anime VN'deki üç rotayı da birleştirmeye çalıştığında, tartışmalı bir şekilde bir karmaşa. Bununla birlikte, hayranlar bu 2006 animesini kesinlikle Shirou'nun Sabre ile olan ilişkisine odaklanan "Fate Route"ın bir yorumu olarak ele almalıdır.

Neden İzleyin? İncelemelere rağmen, Fate/stay night bir bütün olarak Fate serisine iyi bir giriş olmaya devam ediyor. VN'deki tüm rotaları özetlemek için adil bir girişimde bulunur ve izleyicileri oyunu kendileri oynamaya ikna eder. Bu, izleyicilerin Saber'ın en iyi waifu olup olmadığını veya Rin Tohsaka veya Sakura Matou'ya daha yakın olmayı tercih edip etmediklerini görmeleri için harika bir yoldur.

. . .

Comment (0)

Başlığa ilk tanım giren kişi olmak ister misin?